Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zeer zwak Sportlust verliest bij competitiestart van DAVO

Sportlust verliest met 2-1 van DAVO.

DEVENTER – Waar vorig jaar nog ruim gewonnen werd van de Deventer ploeg was Sportlust vandaag geen schim van de ploeg die het toen was. Er werd slap begonnen aan de wedstrijd waarbij voor beide ploegen nog weinig kansen werden gecreëerd.

Toch was het DAVO dat na een halfuur de openingstreffer scoorde middels een schot dat via Marten tegen de paal kwam, helaas voor de Geelblauwen was de spits van DAVO eerder bij de bal om de 1-0 op het scorebord te zetten.
Sportlust liet de bal veel te langzaam rond gaan en wist weinig te creëren tot vlak voor rust Sportlust een vrije trap kreeg die Tim in de muur schoot waarna die via de kluts voor de voeten van Sem viel die beheerst de gelijkmaker binnenschoot.

Na rust had Sportlust het betere van het spel zonder tot grote mogelijkheden te creëren. Na een uur kwam Tsjeard voor de geblesseerde Sem. Sportlust kreeg nog enkele mogelijkheden via Tim en Allard maar het was DAVO dat via de omschakeling de 2-1 wist te scoren.

Sportlust probeerde het hierna nog wel zonder de echter de overtuiging ontbrak hierin.

Hierdoor werd de seizoensopener verloren en moet Sportlust de rug rechten om volgende week beter voor de dag te komen thuis op De Bosrand tegen SV Heeten.

Opstelling:

Marten Treep; Sem Kosse (60 Tsjeard Brinksma), Coen Sickman, Thomas Spoor (80 Jorn Hannink), Anderson Lusseveld; Dinand Hankamp, Gijs Kleinheerenbrink, Toon van Dam; Tim Spoor, Allard Hankamp, Joppe Wekamp

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Danny & Angelique
Ik Kan Geen Dag Meer Zon...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe