Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Walking Tennis is gestart en u kunt meedoen

Er kan nu elke woensdag aan walking tennis worden gedaan in de prachtige bosrijke omgeving van tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop. Het begint om 09.30 uur.

VROOMSHOOP – Afgelopen woensdag was de kick off van Walking Tennis bij tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop. Met 8 belangstellenden, waarvan de helft meteen deelnam als tennisser, kan tevreden terug gekeken worden.

Deze vorm van tennis is aangepast voor 55-plussers om het op een veilige en verantwoorde manier te kunnen beoefenen. Net zoals Walking football en korfbal wordt tennis uitgevoerd volgens de zogenoemde Oldstars formule. Doordat spelregels, materialen en de begeleiding zich aanpast op de doelgroep is de sport daardoor voor velen nog steeds goed toegankelijk, waarbij de belangrijkste regel is dat er alleen mag worden gewandeld.

Sporten en bewegen: goed voor lichaam en geest
De kick off van afgelopen woensdag betekent dat er vanaf nu wekelijks kan worden deelgenomen. Dit vindt elke woensdag plaats in de prachtige bosrijke omgeving van tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop. Het begint om 09.30 uur. Na een kop koffie/thee wordt er ruim een uur getennist. Uiteraard is er een begeleider bij aanwezig.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe