Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vrimot wint van Park Stokhorst; inloopavonden

Kom ’s kijken vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto.

ENSCHEDE – Het team van de Schaakvereniging Vriezenveen/MOT-Combinatie ging afgelopen week op bezoek bij Park Stokhorst in Enschede.

In de speellocatie, een monumentale boerderij, in Enschede werd volop gestreden om de punten. De strijd ging lang gelijk op. Eerst wist Edwin Burer het volle punt binnen te halen. Al gauw daarna volgde Humphrey Burer. Jan Keus ging vervolgens strijdend ten onder. Peter Burer wist een gewonnen stelling volledig te verprutsen. Nadat ook Roy Doeve zijn partij won, was het wachten op Henk KleinJan. Die had een beetje mazzel en wist remise te behalen. Dat bracht het totaal op 2,5 tegen 3,5 in het voordeel van Vrimot.

Op de komende donderdagavonden kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend even binnenlopen in de speellocatie om een potje schaak te spelen. Dat kan vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto. En tegelijk natuurlijk even genieten van een gezellige en ongedwongen sfeer.

Op www.vrimot.nl kan al kennisgemaakt worden met de vereniging.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe