Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vrimot wint van ENO

Jonne Smelt (rechts) met het winnende punt.

VRIEZENVEEN – Het team van de Schaakvereniging Vriezenveen/MOT-Combinatie ontving afgelopen week ENO uit Nijverdal.
Na een uur spelen wist Peter Burer zijn partij te winnen. Vlak daarna speelde Edwin Burer remise tegen zijn tegenstander. Een goed begin dus voor Vrimot. Daarna volgden echter 2 verliespartijen van Jimmy Cress en Humphrey Burer. Jan van Vliet bracht de tussenstand weer gelijk door na een fraaie combinatie zijn partij in winst om te zetten. De winst van de wedstrijd hing dus af van Jonne Smelt die als laatste nog volop om het punt streed. Hoewel in deze partij de winstkansen heen en weer gingen, wist Jonne gelukkig toch aan het langste eind te trekken! Dat bracht het totaal op 3,5 tegen 2,5 in het voordeel van Vrimot. Een heel mooi resultaat!

Op de komende donderdagavonden kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend even binnenlopen in de speellocatie om een potje schaak te spelen. Dat kan vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto. En tegelijk natuurlijk even genieten van een gezellige en ongedwongen sfeer.
Op www.vrimot.nl kan al kennis gemaakt worden met de vereniging.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe