Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vrimot naar halve finale SBO-cup

VRIEZENVEEN –   Het cup-team van Vrimot ontving afgelopen week het team uit Holten. Er moest worden gestreden voor een plek in de halve finale van de regionale SBO-competitie.

Captain Edwin Burer moest al vroeg op de avond zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Op de overige borden werd echter fel gestreden om de winst. Peter Burer wist de stand gelijk te trekken met een fraaie winst. Later op de avond wist Humphrey Burer een matnet te vlechten waaruit voor zijn tegenstander geen ontsnappen mogelijk was. Toen was het zaak voor Roy Doeve om zijn partij op zijn minst remise te houden. Nadat zijn tegenstander in de gaten had dat er voor hem absoluut geen winst mogelijk was, werd die remise ook bereikt. Kortom, een winst van 2,5 tegen 1,5 waarmee een plek in de halve finale werd bereikt. Een puike prestatie!

Voor de interne competitie werden de volgende partijen gespeeld:
Henry Schoemaker-Faowaz Saaied 0-1; Boy Doeve-Daan Aafjes 1-0; Jan van Vliet-Gerard KleinJan rem; Jan Keus-Henk KleinJan rem.

Kom eens kijken op donderdagavond vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto of bezoek www.vrimot.nl. Wil je een partijtje meeschaken, meld je dan van tevoren even aan.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Severine
Eine Herde Wilder Pherde
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe