Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voorbereiding op nieuwe seizoen is voor DETO alweer begonnen

De eerste thuiswedstrijd van seizoen 2024-2025 is op 31 augustus tegen ONS Sneek.

MEPPEL – De selectie van DETO is inmiddels twee weken bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een voorbereiding die in twee blokken is verdeeld met tussendoor een aantal weken vakantie voor iedereen.

DETO speelde afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd en deed dat tegen tweedeklasser Alcides in Meppel. In een wedstrijd waar alle spelers speeltijd kregen, stond er na afloop een 2-3 stand op het bord. De Vriezenveense doelpunten werden gemaakt door Jip Lanjouw (2x) en Mario Francismouth.

Inmiddels is ook de competitie-indeling en het programma voor komend seizoen bekend. Hierin treft DETO maar liefst tien nieuwe tegenstanders, hoewel de meesten wel oude bekenden zijn. DETO opent het seizoen op zaterdag 24 augustus uit in Wezep tegen WHC. De eerste thuiswedstrijd van seizoen 2024-2025 is een week later tegen ONS Sneek.

Volledigheidshalve hier alle tegenstanders van DETO in de 4e divisie D: AZSV Aalten, Berkum, CSV Apeldoorn, Flevo Boys, Heino, vv Hoogeveen, HZVV, KHC Kampen, ‘d Olde Veste’54, ONS Sneek, Quick’20, Staphorst, TVC’28, DZC’68 en WHC.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe