Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voor DETO gaat het komende zaterdag weer om de punten

Promovendus WHC de eerste tegenstander

VRIEZENVEEN – DETO heeft afgelopen zaterdag de voorbereidingsperiode, die in twee delen werd afgewerkt door de selectie, afgesloten. DETO deed dat met een minimale overwinning van 1-0 (doelpunt Mika Lansink) tegen competitiegenoot AZSV uit Aalten. DETO oefende in de achterliggende weken tegen 2e klasser Vroomshoopse Boys (5-0 winst), 4e divisionist HZVV (0-0), 3e divisionist Excelsior’31 (3-3) en 4e divisionist AZSV Aalten (1-0).

Jonge selectie laat degelijk voetbal zien

DETO heeft in de zomerperiode flink door geselecteerd in de eerste selectie, wat heeft geresulteerd in een jonge gretige selectie die een mooie mix is van ervaren voetballers en steeds meer eigen door DETO opgeleide spelers. De ploeg die in de voorbereiding onder leiding van Mark Looms en Michel Jansen in vele verschillende samenstellingen acteerde, liet in de oefenwedstrijden een degelijke indruk achter, gaf weinig kansen weg, echter verzuimde ook regelmatig zichzelf te belonen in de vorm van doelpunten. Een ongeslagen ploeg in de oefenperiode dus, echter zonder hier conclusies aan te verbinden, want elk jaar blijkt weer dat competitievoetbal iets anders is en vraagt dan oefenwedstrijden spelen. Waar de jonge ploeg werkelijk staat ten opzichte van de concurrentie in de vierde divisie, als iedereen zijn “basis-elf” opstelt,  zal de komende weken gaan uitwijzen.

Promovendus WHC de eerste tegenstander

Komende zaterdag treft DETO in Wezep een oude bekende. Wie herinnert zich niet de grandioze finale om de hoofdklassetitel in Hardenberg in 2012? Van de beide ploegen van toen zal er komende zaterdag niemand meer aan de aftrap staan als het op “Mulderssingel” weer om de knikkers gaat. En de blauw-witte brigade van hoofdtrainer Stephan Rahantoknam, afgelopen seizoen al vroegtijdig kampioen in 1D,  zal maar wat graag het fanatieke thuispubliek willen verwennen met een overwinning op de rood-zwarten uit Vriezenveen. DETO mag alvast gewaarschuwd zijn: “WHC-uit”, altijd lastig!

DETO treft in de eerste thuiswedstrijd van de competitie op zaterdag 31 augustus alweer een promovendus. Dan komt ONS Sneek, ook geen onbekende voor DETO en afgelopen seizoen kampioen in 1i (Noord), naar Vriezenveen waar om 14.45 uur wordt afgetrapt.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe