Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Verrassende nederlaag Koert Meuleman bij de Hammerdammer

DEN HAM – In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld:
Koert Meuleman speelt tegen Jennie Braakman een op voorhand niet verwachte spannende partij, omdat Jennie Braakman veel lager op de ladder staat dan Koert Meuleman. Maar tot ieders verbazing draait Jennie Braakman Koert Meuleman de duimschroeven aan en komt halverwege de partij een schijf voor. Wat Koert Meuleman ook probeert, hij kan deze schijf op geen enkele mogelijkheid terug winnen, en moet zelfs nog een schijf offeren om er nog wat uit te halen, maar Jennie Braakman blijft zeer geconcentreerd doorspelen en wint dan ook verrassend maar verdiend de partij 0 – 2.

Jullien Arrindell tegen Jan v.d. Vegt is vanaf het begin een zeer interessante partij waarin beiden weinig weggeven, en Jan v.d. Vegt op het eind de betere papieren lijkt te hebben. Maar hij kan dit niet in winst uitdrukken en de partij eindigt in remise 1 – 1.

Wim Bouwhuis speelt een heel solide partij tegen Eddy Stokvis, en geeft dan ook weinig weg. Wat Eddy Stokvis ook probeert hij moet de winst laten aan Wim Bouwhuis 2 – 0.

 

Hilco Braakman neemt het op tegen de in vorm verkerende Jan Slotman. Hoewel Jan Slotman de laatste weken zijn partijen won, kan hij het vanavond niet bolwerken tegen Hilco Braakman die de partij dan ook wint 2 – 0.

Henk Koenderink heeft in de partij tegen Joop Kooman een gemakkelijke avond want Joop Kooman liet het afweten deze avond op het bord en Henk Koenderink wint vrij gemakkelijk 2 – 0.

Gerard Loohuis speelt tegen Dinant Voort een zeer solide partij waarin Dinant Voort verschillende fouten maakt en zodoende de partij uit handen geeft, met als gevolg Gerard Lohuis dan ook verdiend wint 2 – 0.

Jullien Arrindell speelde deze avond twee partijen en neemt het gelijktijdig ook op tegen Gerard Endeman. In een mooie partij waarin Gerard Endeman in het begin nog zeer goed partij biedt moet hij toch zijn meerdere erkennen in Jullien Arrindell 2 – 0.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe