Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ümran Zambak matchwinner in tweeluik tegen TVC’28

Op dinsdag 12 maart staat er een heuse bekerkraker op de agenda  tegen Excelsior’31 uit Rijssen.

VRIEZENVEEN – DETO en TVC’28 speelden afgelopen donderdagavond het resterende deel van de gestaakte wedstrijd van 24 februari. Zonder hier de hele voorgeschiedenis te herhalen moesten de ploegen nog 18 minuten spelen na de ongelukkige beenbreuk van Sten Knol bij een stand van 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. DETO stond na 2 rode kaarten in het eerste deel (Tom Koelman en Mats Knol) met negen man aan de aftrap en TVC’28 met 10 man (2x geel Okke Schepers).

Lang verhaal kort: in de 18 minuten trok DETO in ondertal de 1-0 voorsprong die al op het bord stond over de streep, eindigde de wedstrijd zelfs met 8 man nadat Hans Matti in de extra tijd twee gele kaarten kreeg waarvan de laatste voor tijdrekken. Zo werd Ümran Zambak het goudhaantje en deed DETO geweldige zaken op de ranglijst door met stip het linkerrijtje binnen te komen op de 7e plek met nog een wedstrijd minder gespeeld ten opzichte van de concurrentie.

Op dinsdag 12 maart staat er een heuse bekerkraker op de agenda als DETO de trotse koploper van de 4e divisie D treft en Excelsior’31 uit Rijssen de tegenstander is in de 1/8e finale van de districtsbeker Oost. We zijn benieuwd hoe beide ploegen zich na de 2-2 in de competitie in de bekerstrijd verhouden en wie er door mag naar de kwartfinales.

Opstelling DETO: Tim Sickman, Mert Baglar, Tim Bongers, Hans Matti, Karlo Borghuis, Hoeseb Yakob (90+1 Dean Polko), Kai Wesselink, Ümran Zambak, Ferdi ter Avest (80. Bas Postma)

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Walkers
I Adore Her
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe