Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Uitslagen onderlinge competitie De Hammerdammer

G. Endeman en B. Nieboer speelden een leuke partij waarin Endeman goed tegenstand bood, maar door klein foutje in het middenspel kwam Nieboer met een mooie combinatie tot dam, en die gaf de partij daarna niet meer uit handen 0-2.

DEN HAM –  In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

Hans Braakman speelde tegen J. Arrindell een zeer solide partij, in het begin was het aftasten van beide kanten, in het middenspel krijgt Braakman licht voordeel, maar kan dit niet verzilveren doordat Arrindell de boel goed verdedigde en zo eindigt dit duel onbeslist 1-1.

G. Endeman en B. Nieboer pelen een leuke partij waarin Endeman goed tegenstand bood, maar door klein foutje in het middenspel kwam Nieboer met een mooie combinatie tot dam, en gaf de partij daarna niet meer uit handen 0-2.

D. Voort en Koenderink maakten er een boeiende partij van waar van beide kanten kleine foutjes werden gemaakt,in het eindspel kwam Koenderink beter uit met zijn schijven, en Voort kon het niet meer recht breien en verliest 0-2.

J. Kooman kon tegen J. Bonthuis zijn goede optreden van vorige week geen vervolg geven, en Bonthuis maakte gretig gebruik van de foutjes van Kooman en trekt de partij dan ook winnend over de streep 0-2.

J.v.d.Vegt speelde tegen J.Braakman, in het begin ging het gelijk op en door een combinatie van v.d.Vegt kwam er overzicht op het speelbord, door een foute afruil kwam v.d Vegt een schijf achter en dit speelde J. Braakman bekwaam uit, wat v.d.Vegt ook probeerde, en ging de overwinning dan ook verdiend naar Braakman 0-2.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Andy de Witt
Ti Amo
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe