Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Uitslagen onderlinge competitie De Hammerdammer

In de onderlinge competitie speelden o.a.  H. Koenderink en Hans  Braakman tegen elkaar.

H. Braakman speelde tegen E. Stokvis, in een boeiende partij waarin Stokvis goed tegenstand bood aan Braakman, en het ging dan ook lang gelijk op, maar halverwege de partij moest Stokvis toch schijf prijsgeven, en wat hij ook probeerde hij kwam dit niet meer te boven en verliest 2-0.

B. Nieboer neemt het deze avond op tegen J. Bonthuis, in een mooie partij die lang gelijk opging maakte Nieboer door een mooie combinatie een eind aan de partij en moest Bonthuis zijn meerdere erkennen 2-0.

J. Kooman en J. Braakman maakten er een spannende partij van waarin beiden kans hadden op te winnen, Kooman maakte geen gebruik van de geboden kans die hij aan het eind van de partij had, en daardoor ontsprong Braakman aan een nederlaag, en werd het een remise partij 1-1.

Hans Braakman tegen H. Koenderink was een partij die maar niet op gang kwam, wat Braakman ook probeerde Koenderink had overal een antwoord op, en daardoor werd het een remise, Koenderink lijkt dit seizoen er een patent op te hebben om remise te spelen dit was al zijn vierde remise partij 1-1.

G. Endeman de oudste deelnemer speelde tegen J. Arrindell een zeer moedige en mooie partij,en door een mooie combinatie van Endeman kwam hij op winst te staan, maar Arrindell gaf niet op en door te snel te spelen zag Endeman toch de partij door zijn vingers glippen door een fout in het eindspel en kwam Arrindell met de schrik vrij en wint 0-2.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Wencke Myhre
Eine Mark Für Charly
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe