Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Uitslagen De Hammerdammer

K. Meuleman verrast H. Braakman en neemt koppositie in bij De Hammerdammer.

DEN HAM – K. Meuleman tegen H. Braakman was op papier een hele mooie partij, en zoals altijd bij deze grootheden gingen ze voorzichtig te werk, stapje voor stapje bouwde Meuleman een mooie combinatie op, en halverwege de partij deed Braakman de verkeerde zet en haalde Meuleman er een hele mooie combinatie uit en daarna gaf Braakman gelijk de partij op en wint Meuleman verdiend 2-0.

G. Mollink speelde tegen G. Endeman in deze partij hield Endeman goed stand en bood Mollink goed partij, door een kleine fout aan de kant van Endeman ging de winst uiteindelijk toch naar Mollink 2-0.

J.v.d.Vegt neemt het op tegen Hans Braakman, en in een mooie partij waarin beiden weinig toe gaven, moest v.d.Vegt halverwege toch een schijf inleveren door een eenvoudige combinatie van Braakman de hij niet had gezien, door deze schijf achterstand kon v.d.Vegt de partij niet meer keren en verliest dan ook 0-2.

D. Voort en J. Kooman spelen een mooie partij waarin vele fouten van beide spelers de partij toch nog spannend maakte, eerst ging Voort in de fout en kwam drie schijven achter , maar hij gaf het nog niet op, en door een enorme blunder van Kooman kwam Voort weer terug in de partij en nam een schijf voorsprong, maar tot overmaat van ramp, maakt die zelfde Voort ook een blunder in het eindspel en verliest de partij 0-2.

H. Koenderink speelde tegen de enige vrouw van deze avond J. Braakman in een zeer boeiende partij waarin beiden niets aan het toeval overlieten, ontstond er een mooi duel, waarin dan de een een beetje voordeel had dan weer de andere, maar tot een echte doorbraak kwam het niet, en dus eindigde deze partij dan ook volkomen gelijk 1-1.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deejee's
Er Zat Een Koe In De Kan...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe