Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Trainersstaf Amicitia compleet met Keus en De Krey

VRIEZENVEEN – Rick Keus (44) wordt vanaf komend seizoen de nieuwe trainer/coach van het tweede team bij Korfbalvereniging Amicitia. Hij wordt daarnaast geassisteerd door de nieuwe trainer/coach van de A-junioren Gerben de Krey (41).

Keus heeft een verdienstelijke rol bij Amicitia waarin hij naast een zeer lange en imposante loopbaan als speler de afgelopen jaren voornamelijk actief is geweest als scheidsrechter op het hoogste niveau van Nederland. Hij is nu klaar voor de volgende stap in zijn korfballoopbaan en begint als trainer bij zijn eigen club Amicitia.

De Krey heeft eveneens een behoorlijke staat van dienst. Naast speler heeft hij ook de nodige ervaring als hoofdtrainer op gedaan. Na clubs als SDO, HHV en laatstelijk Rheko uit Rheden heeft hij besloten zijn korfbal inzet dichter bij huis te zoeken. Voor hem ligt een fantastisch uitdaging om de talenten van Amicitia te begeleiden naar een hoger niveau, waardoor aansluiting en samenhang met de seniorenselectie wordt versterkt.

Zowel het Bestuur, de Jeugd Technische Commissie als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met de samenstelling van de staf voor volgend seizoen. Dit is goed voor de vereniging, de doorstroming van de jeugd en voor de selectie. Amicitia denkt met de huidige samenstelling een goede stap te zetten om korfbal op hoog niveau voor de korte en lange termijn te waarborgen

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Heino
Komm In Meinen Wigwam
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe