Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Toch doorstart voor triatlon Vroomshoop

Foto van links naar rechts: Rik Nijkamp (voorzitter), Andre Boshoeve (racedirecteur) , Erik Fokke (vrijwilliger) & aanstormend talent Maro Fokke

VROOMSHOOP – Het is een aantal enthousiaste sporters uit Vroomshoop toch gelukt: Op zaterdag 10 september 2022 zal de rotonde aan de Hammerweg opnieuw het kloppend hart van de Triatlon Vroomshoop zijn. De stichting Sportpromotie Twenterand zal de organisatie op zich nemen met medewerking van een grote groep lokale vrijwilligers.

Een sportief evenement voor Twenterand behouden
In oktober 2021 besloot het voormalig bestuur om organisatorische redenen, de stekker uit de Triatlon te trekken. Dit kwam hard aan bij een grote groep lokale sporters. Twee fanatieke hardlopers uit Vroomshoop, Erik Fokke en Lars Knol, besloten het er niet bij te laten zitten en trokken bij de oud voorzitter Mark Jesse aan de bel. Deze had ondertussen de stichting Sportpromotie Twenterand al benaderd om de organisatie over te nemen.

´Wij waren direct enthousiast, maar dan wel met de voorwaarde dat we het alleen kunnen samen met de lokale vrijwilligers uit Vroomshoop´, aldus Rik Nijkamp voorzitter van Sportpromotie Twenterand.
Met de inspanningen van de beide mannen is het gelukt, een grote groep mensen is op de been gebracht om mee te helpen. In het gebouw van de Omnivereniging Sportlust in Vroomshoop werden de afgelopen maanden verschillende commissies opgesteld en taken verdeeld. In januari 2022 is samen met de groep enthousiaste vrijwilligers de knoop definitief doorgehakt, de Triatlon Vroomshoop gaat door!

Inschrijven
Deze 12e editie vindt plaats op zaterdag 10 september 2022. Deelnemers kunnen zich vanaf 22 maart inschrijven via www.triatlonvroomshoop.nl. Dit jaar kan er meegedaan worden op de achtste- en de kwarttriatlon. Uiteraard is er ook een speciale editie voor de jeugd. En net als andere jaren kunnen de achtste -en de kwart ook in trio’s worden gedaan.
Ook is op de dag zelf is alle hulp welkom. Vrijwilligers kunnen zich via de website al aanmelden.

Voor meer informatie:
Triatlon Vroomshoop, voorzitter Rik Nijkamp: 06 5120 1370

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Terra
Een Merel
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe