luister live
Search

Tennistoernooi ‘Hekman Products Bosbaan Open’ weer meer dan geslaagd

Paard Veulen toernooi: op zaterdag 1 juli

VROOMSHOOP – Met meer dan 150 deelnemers uit de regio, kijkt tennisvereniging De Bosbaan uit Vroomshoop terug op een geslaagd Hekman Products Bosbaan Open tennistoernooi. Het open toernooi vond plaats van 18 juni t/m 25 juni. In het laatste weekend werden de kampioenswedstrijden gespeeld.

In totaal telde het toernooi 165 wedstrijden. De temperaturen waren bijna de hele week tropisch, het toernooi had dit jaar een Italiaans thema dus de Birra Moretti en de Aperol Spritz waren een welkome dorstlesser na de inspannende wedstrijden. De week verliep echter niet zonder slag of stoot. Door het wisselvallige weer en zeer plaatselijke buien werd de vereniging genoodzaakt uit te wijken naar tennisverenigingen in de omgeving. In het kader van noaberschap kon een aantal spelers op donderdag uitwijken naar TV Den Ham. Daardoor liep het toernooi geen vertraging op.

In het laatste weekend vonden de finales plaats. De aan elkaar gewaagde spelers wisten de spanning erin te houden tijdens de sportieve potten die voor een groot deel uit drie sets bestonden. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.mijnknltb.toernooi.nl. Op zaterdag werden er heerlijke verse pizza’s gemaakt en zondag verzorgde BAS BBQ de heerlijkste Italiaanse hapjes. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en bedankt in het bijzonder de hoofdsponsor Bert Hekman die ook dit jaar het toernooi mede mogelijk maakte.

De eerstvolgende evenementen die de vereniging organiseert, is het Paard Veulen toernooi op zaterdag 1 juli waar een jeugdtennisser dubbelt met een volwassene en de Hollandse Toss avond waar clubleden (inclusief introducé), in Hollands thema, onderling strijden tegen elkaar.