Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Tennisclub Vriezenveen biedt zomerlidmaatschap aan

De Zomer Challenge is een lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.

VRIEZENVEEN – Tennisclub Vriezenveen biedt deze zomer tennis aan voor iedereen die geïnteresseerd is in tennis. Denk hierbij aan sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport of die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers 2 tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Ook behoort deelname aan het jaarlijkse toernooi, Shoeby Open tot de mogelijkheden. Dit toernooi wordt gehouden van 6 t/m 12 september 2021. Uiteraard onder voorbehoud van de Corona maatregelen.

Iedereen die belangstelling heeft voor een zomerlidmaatschap kan zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Voor meer informatie of om in te schrijven kan er contact worden opgenomen met Tennisclub Vriezenveen, e-mail ledenadministratie@tennisclubvriezenveen.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Stefan Mondial
Is Het Echt Te Laat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe