Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped pakt voor de 4e keer op rij de Twente Cup!

Zaterdag tegen ARBO Fast, en zondag tegen Volena, beide keren in Het Punt

ALMELO/VROOMSHOOP – Op 3 januari kon na een lange periode van 2 jaar de Twente Cup weer gespeeld worden. Door corona zijn editie 2021 en 2022 helaas niet doorgegaan. Team Eurosped had tot zover alle edities van de Twente Cup had gewonnen dus we hadden iets in stand te houden! Dat lukte ook deze vierde keer.

De Twente Cup was alvast een goeie voorbereiding omdat we ons wedstrijd ritme weer opgepakt hebben en dus klaargestoomd zijn om zaterdag èn zondag de 6 punten in Vroomshoop te houden.

Zaterdag 7 januari vs ARBO Rotterdam/Fast DS1
Zaterdag spelen we om 20.00 uur tegen ARBO Fast. Zij staan onderaan en zijn zeker gebrand om de eerste winst mee naar huis te nemen. Ons wedstrijdplan gaat uit van onze beste service zodat we ze passend onder druk kunnen krijgen. Daarnaast hebben wij een kleine aanpassing in onze blokkering gedaan om te voorkomen dat zij veel punten via onze handen kunnen scoren. Dit hadden we de vorige keer ook gedaan en wisten mede dankzij het plan 3-0 te winnen!
Aanvang 20:00 uur, Sporthal Het Punt

Zondag 8 januari vs Voltena DS1
Zondag spelen we tegen Voltena een team dat veel verdedigt en met verrassende combinaties speelt. Om zondag niet verrast te worden door hun spel, hebben wij donderdag video gekeken en geanalyseerd hoe zij spelen. Dit hebben wij de vorige keer dat we tegen hun speelden ook gedaan en dat had goed uitgepakt want die wedstrijd wonnen we met 3-1.
Team Eurosped – Voltena DS1
Aanvang 14:30 uur, Sporthal Het Punt

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Orkest Tony X
Cupido
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe