Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped na drie duels nog ongeslagen

VROOMSHOOP – Na de winst uit bij Apollo en thuis op Zwolle, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Springendal Set-Up ‘65 op het programma. Wederom een derby tussen twee Twentse teams. Dit was ook de terugkeer van Marianne Het Lam-Scholten, die de jaren hiervoor dagelijks in Ootmarsum was te vinden.

De openingsset van de derby was spannend, onder andere door de aanvallen van Merle Baasdam van de thuisploeg en Kirsten Wessels van Team Eurosped. Bij een achterstand van 22-19 maakte Vera Mulder de score gelijk en dankzij de rake klappen van Kirsten Wessels werd de set met 26-28 gewonnen door Team Eurosped. Naast de mooie aanvallen was er ook een battle van de supporters. Team Eurosped had bijna de helft van de sporthal in Ootmarsum in beslag genomen. Met alle fanatieke aanmoedigingen kon de sfeer in De Schalm niet meer stuk!

In set twee en drie domineerde Team Eurosped. Met name in de derde set maakte de aanvalskracht van Kirsten Wessels (van 10-11 naar 10-14) en Vera Mulder (van 13-15 naar 13-20) het verschil. Uiteindelijk had Team Eurosped tien aces meer en drie servicefouten minder dan Set-Up en werd het 18-25 en daarmee een eindstand van 0-3. Kirsten Wessels werd de meest scorende speelster bij Team Eurosped met 14 punten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe