Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped klimt langzaam omhoog

Zondag 15 januari  komt  Sliedrecht Sport DS1 op bezoek. Aanvang 14:30 uur, Sporthal Het Punt

VROOMSHOOP – Het afgelopen weekend hebben we in de wedstrijd tegen Fast (zaterdag) en Voltena (zondag) met goed spel de volle 6 punten in Vroomshoop gehouden en zijn we een paar plaatsen op de ranglijst gestegen.

Met deze punten op zak moesten we ons direct weer voorbereiden op de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Visser Assen/Sudosa Desto DS1. Uiteraard waren we gebrand om onze winning streak voort te zetten. We hebben Sudosa Desto al vaker getroffen en de wedstrijden waren eigenlijk altijd close. De eerste keer in de reguliere competitie hebben we 3-0 verloren, maar elke set met een twee punten verschil verlies moeten incasseren.

We wilden de rollen nu omdraaien, helaas was dit alleen niet het geval. We kwamen zelf op ongeveer alle vlakken te kort: onze energie, serve, pass, aanval en blok. Kortom, we hebben verre van ons eigen niveau gehaald en het verlies aan onszelf te danken. Snel vergeten deze wedstrijd en focussen op a.s. zondag, dan komen de dames van Sliedrecht naar Vroomshoop.

Dan  kunnen we harde services en veel aanvalskracht van ze verwachten. We hebben ons zo goed mogelijk voorbereid en gaan voor elk punt strijden. Een plek bij de eerste 6 is voor ons het doel, dus alle punten tellen. De afgelopen wedstrijden hebben we goed spel laten zien en veel wedstrijden gewonnen. Wij hebben er zin in, jullie ook? Alle steun kunnen we goed gebruiken!

Zondag 15 januari
Team Eurosped – Sliedrecht Sport DS1
Aanvang 14:30 uur, Sporthal Het Punt

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Wout van de Lei
Lentewals
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe