Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped is nog op zoek naar de goede vorm

Zondag 27 november, Team Eurosped – Apollo 8. Aanvang 14:30 uur, Sporthal Het Punt

VROOMSHOOP – Afgelopen week stonden er, na een vrij weekend, weer twee uitwedstrijden op het programma voor Team Eurosped.

Peelpush – Team Eurosped
Afgelopen donderdag mocht het team in de drukke avondspits op weg naar het zuiden van het land voor de wedstrijd tegen Peelpush uit Meijel. Na een lange reis klonk om 20:00 uur het eerste fluitsignaal. Het team kwam in alle sets niet lekker in hun spel, er werden veel fouten gemaakt en er miste een stukje overtuiging. De wedstrijd eindigde dan ook in een teleurstellende 3-0 nederlaag.

Maar ook nu weer weinig tijd om hier lang bij stil te staan, want zaterdag stond alweer de volgende uitwedstrijd op het programma.

Friso Sneek – Team Eurosped
Ditmaal een trip naar het noorden voor de strijd tegen Friso Sneek. Team Eurosped begon goed en liet in het begin van de set erg sterk spel zien. De dames van Sneek wisten door meer druk te zetten goed terug te komen en uiteindelijk de eerste set nog vrij eenvoudig met 25-20 binnen te halen. Daarna ging het hard. De Vroomshoopse ploeg werd door de Friezinnen nog steviger onder druk gezet en kwam daardoor geen moment meer in haar spel. Na twee snelle sets volgde er wederom een 3-0 verlies.

Aanstaande zondag 27 november
Team Eurosped – Apollo 8
Aanvang 14:30 uur, Sporthal Het Punt

Aankomend weekend speelt Team Eurosped dan eindelijk weer een thuiswedstrijd in het Punt in Vroomshoop. Maar ook dit zal geen eenvoudige klus gaan worden, want streekgenoot Apollo 8 komt op bezoek. De ploeg uit Borne kent, in tegenstelling tot Team Eurosped, een goede seizoenstart en staat op een keurige 3e plaats.

Kom aanstaande zondag langs om onze dames aan te moedigen, we kunnen alle steun gebruiken!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe