Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped grijpt net naast winst

Met een uitslag van 2-3 betekende dit, dat de winst naar Apollo is gegaan.

BORNE – Afgelopen zondag 27 november mochten wij aantreden tegen de streekconcurrent, Apollo uit Borne. Ook al staat Apollo op een derde plek in de ranking, we hadden een goed gevoel voor deze wedstrijd. Een derby is natuurlijk altijd leuk om te spelen en in de voorbereiding hebben we leuke potjes gespeeld tegen elkaar. Nu was het tijd voor het echte werk!

Het wedstrijdplan was helder, iedereen was er klaar voor en de sfeer was top. Dit resulteerde ook in een sterke start in set 1. We konden veel servedruk leveren en sloegen gelijk vanaf het begin een gaatje. Deze voorsprong hebben we de hele set kunnen vasthouden. Met een gewonnen eerste set en een goed gevoel begonnen we vervolgens aan set 2.

Set 2 en 3 gingen continu gelijk op, rond de 20 was het iedere keer een echte nek aan nek race. Uiteindelijk trokken wij set 2 en 3 aan het kortste eind en verloren wij met 24-26 en 23-25. Set 4 was het alles of niets, dit zag je ook gelijk bij iedereen. De servedruk ging weer omhoog en al snel hadden we een kleine voorsprong opgebouwd, deze hebben we bijna de hele set weten vol te houden. Met 25-21 op het scorebord betekende dit dat het 2-2 was, op naar de allesbeslissende vijfde set. Deze set begonnen we met een flinke serie tegen, dit hebben we helaas niet meer recht kunnen zetten. Set 5 was niet onze set en deze verloren we helaas met 10-15.

Met een uitslag van 2-3, betekende dit dat de winst naar Apollo is gegaan. Het was een spannende wedstrijd, het had ook zomaar in ons voordeel kunnen zijn. Uit statistieken blijkt ook wel weer dat het alle kanten op had kunnen gaan. Met 11 om 9 aces, 54 om 54 gescoorde aanvallen en 13 om 10 blokpunten, had het ook zomaar onze wedstrijd kunnen zijn.

Al met al een goede wedstrijd waarin wij vier sets goed niveau hebben laten zien. Wij gaan deze stijgende lijn voortzetten en kijken uit naar de aankomende wedstrijden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe