Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped alleen aan kop

VROOMSHOOP – Afgelopen zaterdag moest Team Eurosped aantreden voor de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport. Beide teams hadden hetzelfde puntenaantal dus in deze wedstrijd kon onderling worden uitgemaakt wie de ranglijst zou gaan aanvoeren. Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken. Bij een achterstand van 15-7 zette Team Eurosped een inhaalrace in maar dat bleek net niet genoeg en de eerste set ging met 25-22 naar Sliedrecht. De toon was hiermee wel gezet en door middel van goed spel, goede servedruk en blokkering van onze dames bleef Sliedrecht Sport achter de feiten aanlopen. De volgende drie sets op rij (de laatste set kwam Sliedrecht Sport zelfs niet verder dan 13 punten) waren een prooi voor Team Eurosped en zij konden met een dik verdiende 3-1 overwinning huiswaarts. Voor de stand betekent dit dat Team Eurosped aan de leiding gaat met een voorsprong van 3 punten op Sliedrecht Sport.

Om de dames ook in uitwedstrijden met z’n allen aan te kunnen aanmoedigen heeft de supportersclub van Team Eurosped een busreis naar Sneek georganiseerd voor de wedstrijd tegen VC Sneek op zaterdag 30 november 2019. Voor slechts € 15,- koop je al je retourticket naar Sneek. Reserveer je ticket vóór 16 november 2019 en VOL=VOL.

Programma:
17:15 uur – Verzamelen bij Het Punt Vroomshoop
17:30 uur – Vertrek richting Sneek
19:00 uur – Aankomst Sneek
22:30/23:00 uur – Retour richting Vroomshoop
00:30 uur – Terugkomst bij Het Punt Vroomshoop

Uiteraard maken wij er samen weer één groot feest van onder ons motto:“als een blok achter Team Eurosped!” Aanmelden kan tot 16 november 2019.

Klik hier om je aan te melden: http://www.teameurosped.nl/bus-naar-sneek/
Bij te weinig animo wordt de betaling teruggestort.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Evening Stars
Oh, Wat 'n Mooie Tijd
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe