luister live
Search

Sportlust verliest thuis van Overdinkel

Volgende week wacht voor Sportlust de lastige uitwedstrijd bij SV Enter.

VROOMSHOOP – Voorafgaand aan de wedstrijd werd gesproken over de snelle tegentreffers die Sportlust afgelopen weken tegen kreeg. Dat moest anders en daar was het net waar het ook vanmiddag weer mis ging.  Al binnen drie minuten keek Sportlust tegen een 0 – 1 achterstand aan toen een gat viel in het Vroomshoopse centrum en de doorgestoomde middenvelder de hoek voor het uitkiezen had.

In een open wedstrijd rechtte Sportlust de rug en kwam het tot enkele kleine kansjes. De grootste kans was, in de 12e minuut, voor Allard Hankamp die vanaf vier meter afstand tot ieders en zijn eigen verbazing de bal niet tussen de palen kreeg.

Na een klein half uur spelen kreeg Sportlust de volgende tegenslag te verwerken toen na een goede verdedigende actie de bal toch voor de spits van de gasten belande die van dichtbij binnen kon prikken.

Sportlust begon overtuigend aan de tweede helft met de ingevallen jeugdige Luuk Bruins en debutant Wout Botter die beiden lieten zien van toegevoegde waarde te zijn. De grootste kans in de tweede helft was voor de gelegenheidsspits Dinand Hankamp die zijn kopbal gekeerd zag worden de doelman uit Overdinkel. In de 80e minuut werd een doelpunt van Toon van Dam op dubieuze wijze afgevlagd voor buitenspel waarmee ook het laatste geloof in een resultaat uit de geelhemden leek weg te sijpelen waardoor de 0 – 2 eindstand een feit was.

Volgende week wacht voor Sportlust de lastige uitwedstrijd bij SV Enter die vorig jaar op een haar na het kampioenschap miste.