Search

Sportlust verliest op bezoek in Luttenberg

Volgende week wacht een thuiswedstrijd voor de mannen van Ruud Bruns wanneer VV Hoonhorst op bezoek komt.

LUTTENBERG – Sportlust heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door op bezoek bij een gelijkwaardig SDOL te verliezen.
Op het kunstgrasveld kwamen de gastheren goed uit de startblokken door na 11 minuten de score al te openen middels de rechtsbuiten die de bal in de verre hoek kon punteren. Tim Spoor schoot een minuut hiervoor net voorlangs.
De slechte gewoonte van weggeven van vrije trappen te dicht bij de zestien werd Sportlust in de 28e minuut betaald gezet; de aanvoerder van Luttenberg plaatste de bal beheerst onderin de verre hoek.

In de 34e minuut beet Sportlust dan eindelijk echt van zich af waar al wat kleine kansjes aan vooraf waren gegaan.
Een voorzet van Joppe Wekamp werd door Thomas Spoor diagonaal achter de Luttenbergse doelman gekopt.
Voor rust veranderde verder niets meer aan de score.

Simon Spoor en Dennis Jozic werden gebracht in de rust wat voor het nodige vuurwerk moest zorgen.
Het was echter SDOL dat beter uit de kleedkamer kwam en na twee minuten de marge alweer op twee wist te brengen.
Identiek aan de eerste treffer werd nu door Sportlust weer met het hoofd gescoord, ditmaal was Gijs Kleinheerenbrink het eindstation van een vlot lopende aanval.

In een tweede helft die veelal stil lag kwam ondanks aandringen Sportlust niet meer tot de gewenste en verdiende gelijkmaker.
De leidsman die in plaats van onopvallend de wedstrijd leiden er voor koos om vooral zichzelf vaak in het middelpunt te zetten ontnam Dennis Jozic nog een 100% strafschop en besloot om middenin een Vroomshoopse aanval af te fluiten bij een 3 – 2 stand.