luister live
Search

Sportlust verliest op bezoek in Almelo

Mede door de grote ziekenboeg zit Sportlust  in de hoek waar de klappen vallen.

ALMELO – Na de ruime kansloze nederlaag van vorige week kreeg Sportlust de kans zich te revancheren op bezoek bij SV Almelo. Almelo, waarvan Sportlust in de voorbereiding nog had gewonnen, was met zes punten redelijk aan de competitie begonnen.

Sportlust begon prima aan de wedstrijd en had het veldoverwicht zonder tot grote kansen te komen. Na 20 minuten keek Sportlust toch tegen een 1 – 0 achterstand aan toen een rebound werd binnen gewerkt. Tien minuten later kon Joppe Wekamp een vrije kopkans helaas niet verzilveren. In het verdere verloop van de 1e helft kreeg Sportlust nog twee doelpunten (waarvan één strafschop) om de oren door niet doortastend genoeg ingrijpen achterin.

In de 2e helft wist Tim Spoor in de 77e minuut een afvallende bal binnen te schieten. Allard Hankamp was met twee kopballen waarvan één op de paal nog dicht bij een doelpunt. Gijs Kleinheerenbrink zorgde met een streep in de 92e minuut voor het slotstuk van de wedstrijd. Helaas gingen voor de twee Vroomshoopse treffers ook beide keren een doelpunt van de gastheren vooraf waardoor ‘t opnieuw een grote uitslag is geworden.

Mede door de grote ziekenboeg zit Sportlust ondanks redelijk veldspel tegen Almelo in de hoek waar de klappen vallen. Zaak om de rug te rechten en als team op te staan.