Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Sinterklaas reikt prijzen uit bij DETO Corona Cup

Ook de Grote Clubactie is een groot succes, met een opbrengst van liefst € 4300,-.

VRIEZENVEEN –  Het was bij DETO Twenterand afgelopen zaterdag een en al activiteit voor de jeugd. Het was dan ook een bijzondere dag, namelijk 5 december. Het feest begon al vroeg op de zaterdagochtend toen een drietal Pieten naar DETO was gekomen om training te geven aan de jongste jeugd bij de F-League en de DETO mini’s.

Ondanks de coronamaatregelen en het feit dat hij toch wel degelijk in de risicogroep valt, was Sinterklaas zelf naar Sportpark “Het Midden” gekomen om even later de prijzen van de DETO Corona Cup uit te reiken. Deze cup is een onderling individueel toernooi tussen jeugdleden van JO10-1, JO11-2 en JO11-1. Afgelopen zaterdag was de laatste speelronde van dit toernooi. Lieke Deijk ging met de eer strijken net voor Justin en Lars Reinink. Naast het feit dat Sinterklaas de prijzen uitreikte, had hij met dank aan de Supportersvereniging DETO ook voor iedere DETO speler deze ochtend een chocoladeletter bij zich!

Grote Clubactie groot succes
Dan was er nog belangrijk nieuws te melden afgelopen zaterdag over de Grote Clubactie. De afgelopen periode heeft de DETO jeugd loten verkocht waarmee DETO op korte termijn een video-analyse systeem wil aanschaffen voor de DETO jeugd. Dit systeem wordt geïnstalleerd op het nieuwe kunstgrasveld zodat de DETO jeugd hier volop mee kan gaan werken. De uiteindelijk opbrengst van de lotenverkoop bedroeg maar liefst 4300 euro! DETO dankt iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hetzij met de verkoop, hetzij met het kopen van de loten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Bianca & Ray
Te Quiero
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe