Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Oude bekenden keren terug bij DOS’37

En ook Jari Hellegers komt naar D.O.S’37.

VRIEZENVEEN – Afgelopen week heeft de TC gesprekken gevoerd met een tweetal spelers die we nog kennen van een aantal jaren geleden.

Rik van de Belt
Rik van de Belt sluit per direct aan bij de selectie van het 1e en 2e elftal en wordt als extra keeper toegevoegd aan de selectie. De TC was, na het wegvallen van Tim Sickman, al een tijdje op zoek naar een extra keeper en is dan ook blij dat Rik per direct aansluit bij de groep. Rik keepte in het verleden ook bij DOS’37 en heeft na een aantal omzwervingen bij Den Ham, PH en La Premiere besloten om weer bij onze mooie vereniging aan te haken.

Melvin Kemp
Daarnaast heeft Melvin Kemp aangegeven met ingang van komend seizoen weer terug te keren naar DOS’37. Melvin heeft de afgelopen twee jaar bij Daarlerveen gespeeld omdat hij in verband met studieverplichtingen de prioriteit wat minder bij het voetballen kon leggen. Nu het einde van de studie nadert heeft Melvin besloten om weer terug te keren omdat hij komend seizoen graag weer op een hoger niveau wil acteren.

Jari Hellegers komt naar D.O.S’37
Jari is een 21- jarige aanvaller die in het nieuwe seizoen de stap van HHC Hardenberg naar D.O.S ’37 gaat maken. Jari is dit jaar onderdeel van de selectie van HHC maar gezien het gebrek aan speeltijd in het eerste wil Jari voor zijn kansen gaan bij D.O.S ’37.Jari is een sterke, snelle aanvaller die alles uit zichzelf wil halen. Met zijn positieve drive kan hij een aanjagende rol in de selectie van komend jaar gaan vertolken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe