Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ongeslagen reeks vanTeam Eurosped duurt voort

VROOMSHOOP – Zoals verwacht had Team Eurosped geen enkele moeite met de dames van Weghorst Makelaardij WVC Volley DS 1 hetgeen resulteerde in een 3-0 overwinning. Volgende tegenstander is Laudame Financials VCN DS 1 uit de topdivisie en deze wedstrijd wordt gespeeld op 21 december om 20.00 uur in Capelle aan den IJssel.
En afgelopen zaterdag heeft Team Eurosped oppermachtig met 3-1 de uitwedstrijd tegen VC Sneek gewonnen. Alleen de derde set ging naar de Friezinnen. Omdat ook Sliedrecht Sport heeft gewonnen blijft het verschil 3 punten, in het voordeel van Team Eurosped.

Sinds de verhuizing van Almelo is de betrokkenheid van sponsoren toegenomen en daar zijn we erg blij mee. Drie jaar geleden zijn we gestart met Businessclub Matchpoint die op dit moment maar liefst 50 deelnemers telt.
Vanaf december krijgt deze rubriek in de nieuwsbrief een vaste plek zodat wij ook de sponsoren en BC Matchpoint leden continu een breder publiek blijven bieden. Iedereen weet: zonder supporters geen sfeer en zonder sponsoren of de BC Matchpoint deelnemers geen sluitende begroting om volleybal op topniveau te kunnen spelen.

Team Eurosped versus Dros-Alterno a.s. zaterdag
Aanstaande zaterdag 7 december speelt Team Eurosped om 20.00 uur tegen de dames van Dros-Alterno DS 1 uit Apeldoorn. Dros Alterno maakt een moeilijk seizoen door en heeft vorige week in een rechtstreeks duel de rode lantaarn overgegeven aan het Talentteam. Onderschatting ligt altijd op de loer en onze dames zullen er ook in deze wedstrijd vol voor moeten gaan, uiteraard met jullie steun! Dus:
Zaterdag 7 december a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Sporthal het Punt in Vroomshoop
Entree € 5,00 en voor kinderen t/m 13 jaar € 2,00.

After Match Karaoke
Een extra reden om a.s. zaterdagavond naar het Punt te komen om onze dames aan te moedigen is de After Match Karaoke avond georganiseerd door de Supportersclub van Team Eurosped.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ulli Bastian
Daddy
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe