Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

Op de foto E. Stokvis tegen H. Koenderink

DEN HAM – In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld:

G.Drent speelt tegen J.v.d.Vegt en beide heren zijn aan elkaar gewaagd, in het begin is het even aftasten maar dan neemt Drent een wel overwogen combinatie die beide spelers vier schijven kost, maar v.d.Vegt wel de kroon op moet spelen, en zodoende een rugdekking meer heeft, en langzamerhand komt dat ook tot uiting op het bord, wat v.d.Vegt ook probeert hij komt niet meer onder de druk uit en moet de overwinning aan Drent laten 2-0.

J.Kooman en G.Mollink maken er een mooie partij van waarbij Kooman zich met hand en tand verzet, halverwege de partij is alles nog in evenwicht en moet Mollink alles uit de kast halen om Kooman op de knieen te krijgen, met een mooie combinatie lukt dat uiteindelijk en gaat Mollink met de punten naar huis 0-2.

H.Koenderink speelt tegen E.Stokvis en in deze partij gaat het gelijk op en de heren zijn zeer voorzichtig in de opbouw, en stuwen mekaar naar ongekende hoogte, waarin dan weer de een en dan weer de ander een licht voordeel heeft, maar uiteindelijk geven beiden geen krimp en besluiten de partij dan ook met een remise 1-1.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Mike van Dijk
Adios Maria
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe