Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

In de onderlinge competitie werden weer enkele wedstrijden gespeeld.

In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld:

G.Mollink speelt tegen J.v.d.Vegt wat op papier een mooie wedstrijd kan worden, gaat het in begin van de partij al gelijk mis voor v.d.Vegt en ziet een eenvoudige combinatie over het hoofd, en komt gelijk schijf achter, wat v.d.Vegt ook probeert hij krijgt geen vat meer op het spel en verliest dan ook 2-0.

J.Bonthuis en E.Stokvis maken er een mooie partij van waarin beiden zeer voorzichtig te werk gaan, maar in het middenspel zet Stokvis er steeds meer druk op en dat levert hem een schijf winst op, en door alle pogingen van Bonthuis af te slaan trekt hij de partij dan ook over de streep en wint 0-2.

G.v.d.Voet speelt tegen H.Koenderink en in een degelijke partij waarin beiden goed aan elkaar gewaagd zijn, ontstaat er halverwege de partij toch een licht voordeel voor v.d.Voet op het bord te staan, de mogelijkheden worden steeds minder in het eindspel voor Koenderink, en moet op het eind dan ook de overwinning aan v.d.Voet laten 2-0. 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ammy Joldersma
Heimwee
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe