Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

Op de foto:  V.d. Vegt- Koenderink

DEN HAM – In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld.

J.v.d.Vegt neemt het op tegen H.Koenderink , in een mooie gelijk opgaande partij weet Koenderink halverwege de partij een schijf winst te behalen,maar v.d.Vegt gaf niet op en kwam met enig fortuin toch nog tot een remise 1-1.

E.Stokvis speelt tegen J.Bonthuis in een mooie partij maakte Stokvis in het begin een klein foutje, en Bonthuis blijft goed bij de les en geeft Stokvis geen kans op herstel en verliest 0-2.

J.Kooman en H.Braakman is op papier een scheve verhouding, maar Kooman doet zijn uiterste best om er toch een goede partij van te maken, tot halverwege de partij gaat het gelijk op, maar daarna neemt Braakman de overhand in de partij en gaat er met de winst vandoor 0-2.

J.Arrindell en G.v.d.Voet spelen een hele mooie partij tegen elkaar, waarin beiden weinig tot geen kansen weggeven, ook in het eindspel kan geen van beiden een vuist maken, en daarom eindigt deze boeiende partij in remise 1-1.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Grote Onbekende
Little Darling
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe