Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

Uitslagen van de onderlinge competitie

DEN HAM – In de onderlinge competitie zijn de volgende wedstrijden gespeeld.

J. Braakman tegen D. Voort is een partij die als snel werd beslist door een fout van Voort, en hij kwam deze niet meer te boven en verliest 2-0.

J. Kooman speelde een degelijke partij tegen E. Stokvis, maar op het eind kwam hij net te kort en verliest de partij 0-2.

G. Drent speelde tegen J. Bonthuis dit was de eerste partij voor Drent in deze competitie maar als snel werd duidelijk dat hij het nog niet verleert was, en wint de partij 2-0.

G. Endeman is de oudste dammer bij de club, en speelde tegen H. Braakman een gedegen partij, ondanks zijn hoge leeftijd gaf hij Braakman dam les en wint deze partij, 2-0.

G. Mollink speelde tegen H. Koenderink in een mooie partij waarin het lang gelijk op ging, moest Koenderink op het einde toch zijn meerdere erkennen in Mollink die zich dus goed herstelde na verlies van vorige week en wint 2-0.

Arrindell die dit seizoen sterk is begonnen speelde tegen G.v.d.Voet in een bijzondere mooie partij waarin beide spelers elkaar weinig ruimte gaven, ontstond er een mooie spannende partij die uiteindelijk eindigt in remise 1-1.

K. Meuleman nam het op tegen J.v.d.Vegt waarin het lange tijd gelijk opging, maar halverwege de partij komt Meuleman door combinatie een schijf voor, en dit komt v.d.Vegt niet meer te boven en verliest 2-0.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Janneke de Roo
Het Dorp
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe