Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM –  Dinsdag 25 februari werden de volgende onderlinge wedstrijden gespeeld bij De Hammerdammer.

J.Arrindell moest het opnemen tegen K.Meuleman. In een zeer spannende wedstrijd kwam halverwege de partij K.Meuleman op een schijf voorsprong, daarna probeerde J.Arrindell alles wat in zijn vermogen lag om de partij nog te redden. Jammer voor hem zag hij een slagzet over het hoofd wat hem waarschijnlijk de partij zou hebben opgeleverd, maar K.Meuleman kon ook de schijf voorsprong niet uitbuiten en zo eindigde de partij dan ook in een remise 1-1.

W.Bouwhuis was na het snelle verlies van vorige week erop gebrand om zijn partij tegen J.Slotman wel goed te beginnen, en voegde de daad bij het woord. Hij zette J.Slotman steeds beter onder druk wat een schijf winst opleverde, en J.Slotman kon hier weinig tegenover stellen en moest de winst laten aan W.Bouwhuis 2-0.

J.Bonthuis nam het op tegen good old G.Endeman, de oudste dammer van de club. In een zeer spannende en leuke partij kon geen van beiden echt het voortouw nemen, al leek het er lang op dat J.Bonthuis een beter stand kende en ook een dam haalde. Maar G.Endeman verzette zich met hand en tand en het werd dan ook verdiend remise 1-1.

J.Braakman speelde tegen J.v.d.Vegt, en er ontstond een mooi gevecht tussen die twee. In de tweede helft van de partij draaide J.v.d.Vegt de duimschroeven aan en kwam ook een schijf voor, en wat J.Braakman ook probeerde J.v.d.Vegt hield de overhand en na een mooie slag combinatie was het over en uit en ging de winst naar J.v.d.Vegt 0-2.

H.Koenderink moest het opnemen tegen D.Voort, in een gelijkopgaande strijd maakte D.Voort een kleine fout en kwam deze niet meer te boven, en verloor 2-0.

G.v.d.Voet en H.Braakman maakten er een mooie partij van. Beiden waren zeer op hun hoede en lange tijd leek het erop dat het naar remise zou gaan, ook doordat H.Braakman bijna door de tijd was, maar met nog twee seconden op de klok kwam hij aan zijn verplichte vijftigste zet. Daarna had hij nog een halfuur om de partij naar zich toe te trekken, en deed dit dan ook en liet G.v.d.Voet met lege handen achter 0 – 2.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe