Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM – In de onderlinge competitie van De Hammerdammer werden de volgende wedstrijden gespeeld.

Jan van der Vegt tegen Jan Slotman is een wedstrijd op het scherpst van de snede, waarin Jan Slotman halverwege de partij twee schijven voorkomt, maar dit niet in winst kan omzetten. Het wordt dan ook 1-1.

Hilco Braakman neemt het op tegen koploper Koert Meuleman. In een hevige strijd neemt op het eind Hilco Braakman het heft in handen en wint de partij 2-0.

Gert Drent en Gerwin Mollink maken er een spannende partij van waarin uiteindelijk Gerwin Mollink aan het langste eind trekt en wint 0-2.

Jennie Braakman speelt tegen Gerben van de Voet en de nieuwkomer laat ook weer in deze partij zien dat hij het nog niet verleerd is en wint 0-2.

Janny Bonthuis en Bert Nieboer doen weinig onder voor elkaar, maar op het eind moet Janny Bonthuis toch zijn meerdere erkennen, en verliest 0-2.

Jullien Arrindell en Gerard Endeman strijden heftig tegen elkaar waarin Jullien Arrindel op het eind het betere van het spel heeft en zodoende verdiend wint 2-0.

Wim Bouwhuis en Henk Koenderink maken er een spektakelstuk van waarbij Henk Koenderink halverwege de partij de beste stand op het bord heeft. Maar ondanks de betere stelling kan hij de partij niet in winst omzetten en haalt Wim Bouwhuis toch nog remise 1-1.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe