Close this search box.
luister live
Search

Oefencampagne DETO van start gegaan

DETO vervolgt de voorbereiding met wedstrijden tegen HSC’21 op dinsdag 8 augustus.

VRIEZENVEEN – De selectie van DETO, inmiddels alweer drie weken in training, heeft de eerste oefenwedstrijden al gespeeld. Op zaterdag 29 juli was de ambitieuze 2e-klasser Olympia Haarlem de tegenstander in Vriezenveen.  De Vriezenveense 4e divisionist won uiteindelijk met 5-4 door doelpunten van Ferdi ter Avest, Ümran Zambak, Melvin Degenaar, Jillis Goudbeek en debutant Sil Fokke. Een week later, op zaterdag 5 augustus speelde DETO tegen competitiegenoot AZSV uit Aalten. Beide ploegen hielden elkaar in balans met een 0-0 eindstand, waarbij DETO met name in de eerste helft een aantal prima mogelijkheden kreeg en de bovenliggende partij was en waar AZSV met name de tweede helft het betere van het spel had. Na 80 minuten, toen er een onweersbui losbarstte boven Vriezenveen vonden beide ploegen het welletjes en zagen de toeschouwers deze middag dus geen doelpunten.

DETO vervolgt de voorbereiding met wedstrijden tegen HSC’21 op dinsdag 8 augustus en op zaterdag 12 augustus is het eveneens jubilerende SVZW de tegenstander in Vriezenveen. Op dinsdag 15 augustus komt DZOH uit Emmen naar Vriezenveen en de laatste testcase voordat de competitie begint is de thuiswedstrijd tegen competitiegenoot Quick’20 uit Oldenzaal.

Op zaterdag 26 augustus start voor DETO de competitie in de 4e divisie D met een uitwedstrijd tegen zondag 4e divisionist Heino in de gelijknamige plaats. De eerste thuiswedstrijd in competitieverband is tegen het Friese Buitenpost op zaterdag 2 september.