luister live
Search

Mentale weerbaarheid bezorgt Sportlust drie punten in Lonneker

Sportlust heeft in Lonneker drie punten gepakt waar het er naar een uur nog niet naar uitzag.

Er werd sterk begonnen door de Geelblauwen en al na drie minuten kon Dennis een hoek uitkiezen maar vond hij de keeper op zijn weg.
Dennis scoorde wel in de 11e minuut maar werd (terecht) afgevlagd voor buitenspel. In het restant van de 1e helft kreeg hij nog twee grote kansen maar het leek niet zijn dag te worden. In de spaarzame tegenstoot scoorde LSV en zo werd er met een dubbel gevoel gerust; een achterstand maar veel belovend veldspel.

Na rust verviel Sportlust in oude gewoontes en liep al snel tegen twee tegentreffers aan. Zo stond men na een uur spelen met 3 – 0 achter en leek de wedstrijd gespeeld.
Sportlust rechtte de rug en Dennis liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn. Tussen de 63e en 71e minuut scoorde hij driemaal. Sportlust rook de winst en ging vol voor de drie punten. In de 77e minuut was het wederom Dennis, die zijn vierde maakte binnen veertien minuten.
Tim leek acht minuten voor de wedstrijd te kunnen beslissen maar liet dat na.
De laatste minuten bleven spannend maar Sportlust kwam niet meer in gevaar en begint zo goed aan de 2e seizoenshelft.