Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop Nederlands Kampioen twirlen

VROOMSHOOP / ALMERE – Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop deed zondag 15 december in Almere op 3 verschillende onderdelen mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen van de NBTA. Na een fantastisch sportief jaar met als hoogtepunt tot nu toe een 2e plaats tijdens het EK in Italië, moest het voor tijdens dit NK gebeuren. Het eerste onderdeel X-strut, wat uitgevoerd moet worden op verplichte muziek, behaalde Maud heel onverwachts een zilveren plak. Ook op haar tweede discipline de Dance Twirl, waar het vooral aankomt op dans, techniek en uitstraling, werd imponerend door Maud uitgevoerd. Een doodstille zaal volgde de dance van Maud met grote belangstelling. Uiteindelijk werd deze uitvoering ook beloond met een zilveren medaille.

Haar laatste onderdeel de 1-baton verliep vlekkeloos. Op de door de bond voorgeschreven verplichte muziek liet ze een routine zien zonder één enkele drop. De jury beloonde haar dan ook met goud. Een unieke prestatie van de Vroomshoopse. De Harmonie Vroomshoop is trots met Maud Jansen een Nederlands kampioen in huis te hebben.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Roy Black & Anita
Schön Ist Es Auf Der We...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe