Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Maud Jansen plaatst zich voor EK twirl in Italië

Alle meiden van De Harmonie Vroomshoop hebben  zich weten te plaatsen voor het NK komend weekend

ALMERE/VROOMSHOOP – Vorig weekend heeft Maud Jansen deelgenomen aan het NK twirl in Almere. Op dit NK waren tickets te behalen voor het EK twirl in Italië. Maud heeft laten zien wat het harde trainen waard is en werd daarvoor ook beloond met een EK ticket voor haar solistische onderdeel Super X-Strut. Ook heeft ze met haar andere solistische onderdeel Solo dance twirl een reserve-ticket weten te behalen.

Voor Maud is dit de derde keer dat ze naar een EK zal gaan. Maud is als klein meisje begonnen bij De Harmonie Vroomshoop en heeft aan vele wedstrijden meegedaan waarbij ze meerdere keren Overijssels kampioen en Nederlands kampioen werd. Om haar twirl-vaardigheden verder te ontwikkelen is Maud gaan trainen in Lelystad maar is als coach gebleven bij De Harmonie.

Door het harde trainen kon ze net als vorig jaar haar plek vasthouden in de kampioensklasse. De beste drie van deze klasse mochten uiteindelijk door naar het EK. In de periode naar het EK twirl toe zal Maud keihard moeten trainen om op het EK het beste van haarzelf te laten zien. Voor Maud voelt het als een droom die opnieuw uitkomt dat ze Nederland mag vertegenwoordigen op het EK twirl dat dit jaar in Montichiari in Italië plaats zal vinden van 4 t/m 10 april 2023.

Aankomend weekend zal Maud als coach en als deelnemer van De Harmonie op het NK-majorette en twirl van de ander bond staan. Heel bijzonder en uniek is ook dat alle meiden van De Harmonie Vroomshoop zich hebben weten te plaatsen voor dit NK. Deze week wordt er nog hard getraind en worden de laatste puntjes op de i gezet om vervolgens te gaan stralen op het NK.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
George Baker Selection
We'll Make It Right Some...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe