Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Majorettes van ”De Harmonie Vroomshoop“ trainen weer

VROOMSHOOP – Afgelopen vrijdag 15 mei konden de majorettes van Harmonie Vroomshoop sinds lange tijd weer samen trainen. Dit keer niet zoals gewoonlijk in de sporthal van Het Punt, maar in de buitenlucht met dank aan korfbal vereniging Top en gemeente Twenterand.

Het was fijn om elkaar na zo’n lange tijd gezond weer te zien en samen de twirlsport te beoefenen.Ondanks wat aanpassingen vooraf kon er toch goed getraind worden. Marijke Brederode en Maud Jansen hebben met een aantal aanpassingen de trainingen zo kunnen omzetten tot een goede buitentraining.

Dit is een moment om onbekende technieken te gaan oefenen zodat deze later weer verwerkt kunnen worden in een show. Veel ondersteuning is er geweest van de bond KNMO/NTSB die steeds nieuwe filmpjes en tips aanbood om mee aan de slag te gaan. Hoe het verder zal gaan is allemaal afwachten. Nu gaan we kijken wat we wel kunnen en dat is op dit moment als team buiten samen trainen, je samen weer verbonden voelen en genieten van wat er wel kan.

Omdat er door de overheid aangegeven is om kinderen tot 12 jaar zoveel mogelijk te laten sporten willen wij ze ook de kans geven om kennis te laten maken met de twirlsport. De lestijd voor deze leeftijd is van 17:30 -18:30 uur op het korfbalveld van sportpark de Bosrand. Bij belangstelling hiervoor graag even een mailtje vooraf sturen naar majorettevrooomshoop@gmail.com

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Herman Lippinkhof
Annabel
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe