Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ludiek cadeau voor jarige DETO 1 speler Hans Matti 

Koploper Eemdijk komt zaterdag naar Vriezenveen om het op te nemen tegen de nummer 2 DETO. Aftrap op “Het Midden” om 14.45 uur.

VRIEZENVEEN – De jarige Hans Matti werd afgelopen zaterdag voor de wedstrijd tegen Staphorst verrast met een ludiek verjaardagscadeau. Aangezien Hans recent in een interview met TC Tubantia aangaf “als jongen van de club” graag bij DETO te spelen omdat ie dan met de fiets naar het sportpark kan, waren zijn teamgenoten de draad even helemaal kwijt. Hans komt, ondanks dat hij op nog geen kilometer afstand van DETO woont,  namelijk nooit met de fiets naar DETO maar altijd met de auto. Om toch mogelijk te maken dat Hans in het vervolg kan fietsen, werd hem namens de selectie een fiets met zijwieltjes aangeboden. Zo kan Hans toch op de fiets naar de club.

De ploeg won overigens de afgelopen week twee oefenwedstrijden. Dinsdag werd in Oldenzaal met 3-4 gewonnen van Quick’20. En de wedstrijd op zaterdag tegen derde divisionist Staphorst werd met maar liefst 5-1 gewonnen.

Komende zaterdag gaat het weer echt om de knikkers en dan staat er direct een topper op de agenda: koploper Eemdijk komt naar Vriezenveen om het op te nemen tegen de nummer 2 DETO. Aftrap op “Het Midden” om 14.45 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Corry Konings
Jij Hebt Me Bedrogen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe