Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Loopgroep De Zandstuve organiseert Zandstuve Bosloop

Loopgroep De Zandstuve organiseert op zaterdag 5 februari de Zandstuve Bosloop. Deze Vroomshoopse loopwedstrijd wordt gehouden in het Zandstuvebos.

VROOMSHOOP – Loopgroep De Zandstuve organiseert op zaterdag 5 februari de Zandstuve Bosloop. Deze Vroomshoopse loopwedstrijd wordt gehouden in het rustieke Zandstuvebos. De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie, samen met de Lemelerbergloop, De Zwarte Dennencross, de Aco van Elderen Crossloop en de Oldemeijercross.

 Tijdens de Zandstuve Bosloop kunnen deelnemers kiezen voor verschillende afstanden. De jeugd loopt 1500 meter (twee rondes van 750 meter). De deelnemers van de 5 kilometer lopen één ronde en de deelnemers van de 10 kilometer lopen twee rondes van 5 km. Er is ook een canicross van 5 kilometer voor lopers die met hun hond willen meedoen. De start van de wedstrijd is aan de Bosweg, een onverharde weg langs de rand van het bos, die bereikbaar is via de sportvelden. Kijk voor meer informatie of om u in te schrijven op www.loopgroep-dezandstuve.nl/zandstuve-boslopen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe