Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kampioenspoule voor Eurosped in zicht

Door twee overwinningen zijn de dames van Team Eurosped opgeklommen naar een 4e plek in de ranking.

VROOMSHOOP –  Na een wat mindere periode gaf de 3-0 overwinning vorige week op Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 de dames weer zelfvertrouwen dat zich gisteravond direct uitbetaalde in een klinkende 3-0 overwinning tegen Laudame Financials VCN. De eerste set ging wat moeizaam (27-29) maar daarna liet Team Eurosped zien dat ze vastbesloten waren de volle winst mee te nemen naar Vroomshoop ((17-25 en 20-25). Door deze twee overwinningen zijn de dames opgeklommen naar een 4e plek in de ranking.

Kampioens/degradatie poule in een corona-jaar
In dit Corona jaar is niets gewoon en dus de strijd om de landstitel ook niet. Eind februari is de laatste competitiewedstrijd voor Team Eurosped (28 februari om 15.30 uur thuis tegen Sliedrecht Sport). De eerste 4 teams in de eindranking gaan dan de strijd aan om de landstitel in de zogeheten kampioenspoule. In de kampioenspoule speelt iedereen eveneens thuis èn uit tegen elkaar. Daarna maken de nummer 1 en de nummer 2 begin/midden mei uit wie van hun zich mag kronen tot Landskampioen.

De laatst geplaatste 5 teams spelen een volledige competitie tegen elkaar in de degradatiepoule, waaruit uiteindelijk niemand zal degraderen dit jaar.

Tussendoor hebben we natuurlijk ook nog de strijd om de nationale beker. In het Paasweekend strijden alle eredivisie teams d.m.v. een soort van afvalrace tegen elkaar. De twee overgebleven teams spelen op Tweede Paasdag om de titel. Maar hierover later meer.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Tony Rademacher
Rosa Nina Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe