Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Inschrijving voor De Haere Triatlon Vroomshoop binnenkort mogelijk

VROOMSHOOP – De triatlon in Vroomshoop wordt komend jaar gehouden op 5 september 2020. De inschrijving opent op 6 december a.s.

Er is keuze uit diverse afstanden:

Zwemmen Fietsen Hardlopen Individueel Team
Halve 1900 m 92 km 20 km Ja Nee
Kwart 1000 m 40 km 10 km Ja Nee
Achtste 500 m 20 km 5 km Ja Ja
Zestiende 200 m 10 km 2,5 km Ja Nee
Jeugd tot 13 jr 100 m 5 km 1 km Ja Ja

Vanaf 6 december kun je je inschrijven via de website www.dehaeretriatlonvroomshoop.nl of rechtstreeks op de NTB site (www.ntbinschrijvingen.nl). Wil je zeker zijn van een plek schrijf je dan al snel in.

De start van de series is bij Aquapark De Zandstuve aan de Hammerweg te Vroomshoop (buitenbad met 50 meter banen). De wisselzone bevindt zich op de ligweide van het Aquapark, dus op hetzelfde terrein. Na het zwemonderdeel wordt er gefietst over de Hammerweg / Vroomshoopseweg tussen de rotonde Kennedystraat Vroomshoop en rotonde Den Ham (en tussenliggend buitengebied). Het laatste onderdeel is hardlopen; vanaf de wisselzone via het afgezette parcours in het dorp rondom rotonde Kennedystraat en onder andere Hoekweg en De Wulp. Zowel het fiets- als het loopparcours zijn verkeersvrij; afgezet voor ander verkeer middels wegafzettingen grotendeels voorzien van verkeersregelaars en parcourswachten.
De plattegronden van het parcours zijn te vinden op de website.

Wil je meer informatie over het evenement? Kijk dan op onze website http://www.triatlonvroomshoop.nl , volg ons op Facebook, mail naar info@triatlonvroomshoop.nl of bel 06-5398 8481.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Rapsodies
Jij Hoort Bij Mij
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe