Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Halve marathon in Vroomshoop

VROOMSHOOP – Op zondag 1 maart is het eindelijk weer zover. Na een succesvolle eerste editie van vorig jaar, is ook dit jaar opnieuw een hardloopwedstrijd voor jong en oud op het voetbal Sportpark van Vroomshoop.
De afstand voor de jeugd tot 16 jaar is 1.5 km. Voor de beginners en de snelle sprinters, is er een 5 km afstand. Deze route wordt even later ook nog gebruikt voor de spectaculaire canicross. Dit is hardlopen met een aangelijnde hond.
Dan is er voor de echte omgeving genieters ook nog de traditionele 10 km door de mooie omgeving en het bos. En voor de echte toppers op de langere afstanden is er de 21.1 km.

Er zijn voor de voetballende jeugd op de 1.5 km extra bekers voor de snelste voetballer van de Boys en van Sportlust te winnen. Het is dan wel verplicht om minimaal in je clubshirt te rennen, (als je als voetballer meedoet). Start gezellig met je hele team, en probeer zo ook een mooie medaille te verdienen.

Zowel voor de voetbalmeiden als -jongens zijn deze extra bekers beschikbaar gesteld door Schildersbedrijf Ter Grote Vroomshoop. Ook heeft Arjan Poelarends, woning en project stoffering Vroomshoop, weer twee bekers beschikbaar gesteld, voor de snelste Vroomshopers op deze halve marathon.

Vorig jaar stonden Joyce Maat en Edwin Gerrits op het podium om deze in ontvangst te nemen. Voorinschrijven en verdere informatie kunt u vinden op Loopgroep-dezandstuve.nl
Hier zullen binnenkort ook versnelde filmpjes van alle routes op komen te staan. Uiteraard kun u op zondag 1 maart gezellig komen kijken, het eerste startschot zal dan om 11:00 luiden voor de sfeervolle kidsrun van 1.5 km.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe