Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Grootse Opening nieuwe banen bij Tennisvereniging De Bosbaan

De officiële opening zal plaatsvinden om 13:00 uur.

VROOMSHOOP – De langverwachte dag is eindelijk aangebroken! Tennisvereniging De Bosbaan nodigt met trots alle leden en tennisliefhebbers uit voor de officiële opening van onze splinternieuwe banen op zaterdag 15 juni 2024. Een mijlpaal die we graag samen met jullie willen vieren! Het programma voor deze feestelijke dag is als volgt:

12:30 uur: Inloop
13:00 uur: Officiële opening van de nieuwe banen
14:00 uur: Finale jeugd clubkampioenschappen + Wimbledon Classics Toernooi (voor leden)
17:00 uur: Huldiging kampioenen voorjaarscompetitie  + de Pittmasters uit Daarlerveen zorgen voor overheerlijke gerechten
18:30 uur: Feest met muziek van Joy Woelders

De officiële opening zal plaatsvinden om 13:00 uur, maar voel je vrij om vanaf 12:30 uur binnen te druppelen. Na de openingsceremonie kunnen onze leden deelnemen aan het prestigieuze Wimbledon Classics Toernooi, een eerbetoon aan de grootheden van het tennisverleden.

Als de avond valt, zullen de Pittmasters uit Daarlerveen hun culinaire kunsten demonstreren en voorzien in de meest smaakvolle gerechten. Daarna barst het feest los met de energieke muziek van Joy Woelders, zodat we deze feestelijke dag in stijl kunnen afsluiten.

Deze dag belooft een onvergetelijke viering te worden van onze nieuwe banen en de kring van Tennisvereniging De Bosbaan. Mis het niet!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Edgar Heatcoat
Bernie's Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe