Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagde Open Dag bij Tennisvereniging De Bosbaan

De Open Dag bood een perfecte gelegenheid voor nieuwkomers om kennis te maken met tennis.

VROOMSHOOP –  Op zaterdag 30 maart opende Tennisvereniging De Bosbaan haar deuren voor een bruisende Open Dag, en het weer kon niet beter zijn! De stralende lentezon verwelkomde zowel leden als nieuwkomers voor een dag vol plezier, sport en samenzijn.

De dag begon met opwinding toen een groep enthousiaste tenniskids zich verzamelde om kennis te maken met de sport. Onder begeleiding van ervaren trainers werden de eerste basistechnieken van tennis geleerd. De vreugde en energie van de jonge spelers waren aanstekelijk en zetten de toon voor een dag vol activiteit.

Terwijl de zon haar hoogtepunt bereikte, ging de actie door met een spannende paaseierenzoektocht. Met maar liefst twee gouden eieren verstopt in het prachtige terrein van de tennisclub, was de competitie hevig. De gelukkige vinders werden beloond met speciale prijzen en de vreugde van het winnen was voelbaar in de hele club.

Naarmate de dag vorderde, konden de senioren en liefhebbers van Walking Tennis hun vaardigheden laten zien op de banen. Onder het genot van de warme lentezon werden rake slagen uitgewisseld en nieuwe vriendschappen gesmeed. De Open Dag bood een perfecte gelegenheid voor nieuwkomers om kennis te maken met tennis en voor bestaande leden om de passie voor de sport te delen.

“De Open Dag was een groot succes en we zijn verheugd om zoveel nieuwe gezichten te zien die de liefde voor tennis delen”, aldus Annemiek Postma, voorzitter van Tennisvereniging De Bosbaan. “Het was een prachtige dag om samen te komen, te spelen en te genieten van het begin van een nieuw seizoen op onze gloednieuwe tennisbanen.”

Het bestuur van Tennisvereniging De Bosbaan bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors die hebben bijgedragen aan het succes van de Open Dag. Met een veelbelovende start van het seizoen kijken ze uit naar meer sportieve hoogtepunten en activiteiten in de komende maanden.

Voor meer informatie over Tennisvereniging De Bosbaan en hoe u lid kunt worden, bezoek www.tvdebosbaan.nl. Aanmelden voor tennisles kan door een mail te sturen naar tennisles@tvdebosbaan.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Andrea & Gunther
Kuss Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe