Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO wordt rookvrij

DETO bereidt zich voor een rookvrij sportpark.

VRIEZENVEEN – Bovenstaande (rookvrij  DETO)  was één van de zaken die werd gepresenteerd op de Algemene Ledenvergadering van DETO die op dinsdag 31 oktober werd gehouden. In een goed gevulde kantine werd om 20.00 uur iedereen van harte welkom geheten door voorzitter Derby Krommendijk. Bij de gebruikelijke agendapunten presenteerde secretaris Henrique Vossebeld het Jaarverslag 2022-2023 en vervolgens kon penningmeester Corné Bal melden dat DETO de financiële huishouding goed op orde heeft, hetgeen ook werd bevestigd door de kascommissie. Wel werd aangekondigd dat in verband met de stijgende kosten de contributies per 1 januari licht verhoogd worden. In deze vergadering werd Sanne Schepers officieel benoemd als bestuurslid. Sanne is van kleins af aan opgegroeid bij en met DETO en is momenteel trainer van DETO VR1. Sinds april sluit ze reeds aan bij de bestuursvergaderingen voor de portefeuille vrouwen- en meidenvoetbal.

Naast deze heugelijke benoeming werden een viertal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Freek Hessing, Gerrit Eshuis en Henk Fidom werden benoemd tot Lid van Verdienste. John van Mil is tot erelid benoemd. De vier leden hebben zich jarenlang als vrijwilliger ingezet voor de club.

Na de vaste agendapunten kondigde de voorzitter aan dat wegens regelgeving in 2025 DETO zich voorbereidt op een rookvrij sportpark. Vanaf 1 januari 2024 is DETO gedeeltelijk rookvrij. Dat houdt in dat op tijdstippen dat de jeugd sport (zijnde zaterdag tot 13 uur en werkdagen tot 20 uur) er niet gerookt mag worden. Buiten die tijdsblokken kan er slechts op aangewezen plaatsen gerookt worden. Als laatste agendapunt werd de voortgang en verdere uitwerking van het beleidsplan 2023-2028 toegelicht. Na de rondvraag waren er uiteraard de gebruikelijke consumpties voor alle aanwezigen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe