Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO tekent overeenkomst Regioplan FC Twente/Heracles Academie

Voor DETO is deze samenwerking een hele mooie aanvulling op het eigen opleidingsplan. Spelers kunnen zich meer ontwikkelen, maar ook trainers.

ALMELO/VRIEZENVEEN – Vrijdag 4 juni was DETO samen met vier andere clubs in Erve Asito voor het ondertekenen van het Regioplan. Namens DETO waren bestuursleden Jessica Torny en Henrique Vossebeld aanwezig.

Regioplan

De FC Twente/Heracles Academie start vanaf aankomend seizoen met het Regioplan. Aanleiding voor het Regioplan is de enorme behoefte om de samenwerking aan te gaan met de amateurverenigingen, om samen het algehele niveau in de regio te laten stijgen. Met onder meer het trainen van honderden kinderen in de regio, het opleiden van trainers en scouts en het organiseren van clinics en webinars wil de Academie niet alleen meer halen, maar ook brengen.

Ontwikkelen

Voor DETO is deze samenwerking een hele mooie aanvulling op het eigen opleidingsplan. Spelers kunnen zich meer ontwikkelen, maar ook trainers. Kennis wordt gedeeld én er worden trainingen op het DETO-complex gegeven.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frank Novak
Top Of The Morning Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe