Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO sprokkelt puntje tegen SDV Barneveld

Komende zaterdag speelt DETO  koploper Excelsior’31 in Rijssen. Aftrap op de Koerbelt om 14.30 uur.

VRIEZENVEEN – DETO trad afgelopen zaterdag thuis aan tegen SDV Barneveld. De Barnevelders kwamen dit jaar prima uit de startblokken, getuige de keurige vijfde plek op de ranglijst. DETO, nog steeds in de onderste regionen van de stand, zag de wedstrijd met vertrouwen tegemoet aangezien een week eerder de koploper op een gelijkspel werd gehouden met uitstekend voetbal.

Echter uitstekend voetbal was deze zaterdag voor de beide elftallen niet mogelijk op een grasmat die door de gemeente Twenterand niet was gemaaid, wellicht door de natte omstandigheden in de afgelopen week. Beide ploegen hielden vanaf de aftrap de deur dicht, wilden niet verliezen, waardoor er voor de toeschouwers niet veel te genieten viel, er weinig kansen waren, veel slordigheden en te veel gele kaarten waarmee de scheidsrechter deze middag kwistig strooide. Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij er voor beide teams wel enkele goede mogelijkheden waren om de score te openen, echter de bal ging er deze middag niet in waardoor er uiteindelijk een brilstand op het bord bleef staan waar iedereen ook wel vrede mee kon hebben. Hoogtepunt aan DETO zijde was de terugkeer van Bas Postma, die 25 minuten voor het eindsignaal als invaller in de ploeg kwam, nadat hij een half jaar afwezig was geweest door een langdurige blessure.

Komende zaterdag gaat de ploeg van Mark Looms op bezoek bij koploper Excelsior’31 in Rijssen. Aftrap op de Koerbelt om 14.30 uur.

Wedstrijdgegevens DETO  – SDV Barneveld 0-0

Scheidsrechter: Daniël Drost

Assistent-scheidsrechters: Kevin van Egmond en Romy Vermeer

Toeschouwers: 150

Gele kaarten: Kai Wesselink, Thom ten Hove, Dean Polko, Bas Postma, Tim Bongers (DETO) / Roy Bronkhorst (SDV Barneveld)

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Mert Baglar, Tim Bongers, Sten Knol, Hans Matti, Ben Rienstra, Thom ten Hove (75. Mats Knol), Dean Polko, Kai Wesselink, Melvin Degenaar (75. Ferdi ter Avest), Floris Oude Nijhuis (66. Bas Postma)

Opstelling SDV Barneveld: Ruben van de Streek, Timo Schefczyk, Sil Buikema, Roy Bronkhorst, Rico Kuijt (81. Thimo Vink), Stijn van Wolfswinkel, Shan Biwott (86. Milan van Elten), Levi Smit (46. Ricardo Mengerink), Kevin Greeven, Coen Temminck, Maikel Jansen

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe