Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO sluit oefencampagne af met 3-0 winst op Quick’20

Komende zaterdag staat in Bunschoten Spakenburg de seizoensouverture op de agenda tegen Eemdijk.

VRIEZENVEEN – DETO speelde afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen zaterdag 1e klasser Quick’20. De roemruchte club uit Oldenzaal, die enkele jaren geleden op zondag zelfs in de 3e divisie uitkwam, is inmiddels alweer hard op weg om zich ook op zaterdag te melden in de hogere gelederen en geldt komend seizoen als één van de topfavorieten in de 1e klasse.

DETO begon voortvarend aan de wedstrijd waarbij DETO trainer Jürgen Schefczyk startte met de 11 die ook komend weekend aan de aftrap verwacht kunnen worden als de competitie begint. Coplan Soumaoro was binnen het kwartier al trefzeker toen hij de bal vanaf de rand van de zestien fraai in de hoek draaide: 1-0. Zeven minuten later was het Kai Wesselink die een mooie voorbereidende actie met voorzet van Diego van der Weide met het hoofd tegendraads verlengde: 2-0.  En rond het half uur deed ook Bas Postma nog een duit in het zakje toen hij een terugspringende bal van de keeper na een kopbal van Tom Koelman hard van dichtbij binnenschoot: 3-0.

Dit was tevens de rust- en eindstand van de wedstrijd.

DETO lijkt na een geslaagde oefenperiode, waarin alleen van de jonge profs van de FCTwente/Heracles Academie werd verloren, klaar voor de seizoen-ouverture die komende zaterdag in Bunschoten Spakenburg op de agenda staat tegen Eemdijk. Maar zoals altijd geldt dat goede resultaten in de voorbereiding of resultaten in het verleden geen enkele garantie zijn voor klinkende resultaten in de komende competitie. Een competitie waarin DETO maar liefst 7 nieuwe ploegen gaat treffen en het de eerste speelronden ongetwijfeld aftasten zal worden hoe de krachtsverhoudingen liggen in de 4e divisie B. Op basis van het getoonde spel in de voorbereiding mag DETO in ieder geval vol vertrouwen afreizen naar Bunschoten. Aftrap zaterdag 14.30 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe